Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért képződik bőr a pudingon...

Miért képződik bőr a pudingon hűlés közben?

Figyelt kérdés

2013. okt. 15. 14:16
 1/3 anonim válasza:
Mert az a része kezd először hülni, ha kihült teljesen, "elmúlik".
2013. okt. 15. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Valahol azt olvastam,ha teszel a tetejére alufóliát,és úgy várod meg hogy kihűljön,akkor nem lesz rajta ilyen bőr :)
2013. okt. 15. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
A végeredmény ugyanaz, kivétel ha ő langyosan fogyassza a puddingot, mert akkor még ott a "bőr"
2013. okt. 15. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!