Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék valami egyszerű,...

Szeretnék valami egyszerű, könnyen elkészíthető, finom kaját készíteni. Tudtok ötleteket adni? A tükitojáson és a pudingon már túl vagyok :D L/12

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Sóska,krumpli-tök főzelék.
2010. máj. 26. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem zavarnak a zsíros nagyon tápláló ételek akkor :

Fogj virslit vágd el hosszában és tegyél a közepébe sajtot. Ezután tekerd körbe angolszalonnával és fogpiszkálóval szúrd át, hogy ne essen le a szalonna. Mehet a sütőbe és pár perc múlva kész is.

2010. máj. 26. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

palacsinta

tasakos leves :D

2010. máj. 26. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
én ma töltött gombát csinálok, a gombákba töltök túrós-petrezselymes , sonkás tölteléket és 15-20 perc alatt megsütöm a sütőben.
2010. máj. 26. 15:50
 5/10 anonim válasza:
44%

XD tükörtojás mint finomságXD na mind1

javaslom:madártej ha van othon habverő még élvezet is meg csinálni :) sült krumpli,rántott sajtna ezt rohat nehéz meg csinni. hát én ezeket tom

12/L

2010. máj. 26. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Tükitojás :D:D

Én olyat csináltam, hogy egy serpenyőbe (kis tepsi is jó) tetten négybe vágott újkrumplikat, önöttem mellé tejfölt, és egy fej hagymát. Fűszernek oreganót, kaprot, borsot, sót és pirospaprikát használtam, majd megsütöttem 200°C fokon. Zsiradéknak szalonnakockát használtam.

2010. jún. 1. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az egyik legkönnyebb süti recept, lehetetlen elrontani:

Kefires rétes

Hozzávalók:

2 doboz kefir

1 doboz tejföl

3 egész tojás

1 cs. vanília

10 dkg olvasztott margarin

15 dkg cukor

fél liter tej

25 dkg fodros nagykocka tészta

Elkészítés:

A tojásokat szátválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük. A többi hozzávalókat egy mély tálban jól összekeverjük, majd könnyedén belekeverjük a felvert tojáshabot is. Vigyázzunk, ne törtjük össze.

Kivajazunk egy magasszélű tepsit. Beleöntjük a zacskós tésztát, elsimítjuk, mindenhol egyformán legyen. A masszát beleöntjük, vigyázva, hogy a tésztát teljesen ellepje a tejes keverék.

Középmeleg sütőben 30-40 perc alatt megsütjük, alufóliával takarjuk le sülés közben.

Tetejét porcukorral megszórjuk, kockákra vágva tálaljuk.

2010. jún. 1. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Sült krumpli, tócsni, sajtos tejfölös tészta, bundikenyér, piritos, kókuszgolyó, leveskockából leves és üss bele egy tojást.
2010. jún. 2. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Itt elég részletesen leírják és nem is túl bonyolultak.

2010. jún. 2. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
SZILVÁSBUKTÁT MERT AZT SZERETEM!!!
2011. nov. 20. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!