Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért képződik sötét bőrös...

Miért képződik sötét bőrös réteg a baracklekváromon?

Figyelt kérdés
Ez csak a celofánosnál fordul elő. Lehet, hogy túl sokáig főzöm? Ugyanez a lekvár csavaros üvegben híg marad. Mit csinálok rosszul?
2010. márc. 8. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom van bent egy kis levegő fölül és attól oxidálódik, de hát mért zavar az? A felső részt lekanalazod és jó az. Másoknál is láttam hogy sötétedett a teteje.
2010. márc. 8. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A celofánon keresztül kap levegőt,és ha sokáig áll,akkor be is fog sűrűsödni.
2010. márc. 8. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
mert pektin...ez már csak ilyen
2010. márc. 8. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!