A libamájat hogyan kell elkészíteni hogy ne legyen kemény? Nem hízott libáéról van szó. Nem világos hanem inkább sötét barna a színe.
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 14:13
1/3 anonim válasza:
Tegyél olajat(zsírt a serpenyőbe,forrósítsd fel. Aztán mikor már jó,tedd bele a libamájakat, és nagy lángon hirtelen süsd 3-5 percig, úgy hogy közben forgatod. Vágj hozzá néhány karika hagymát is,attól még finomabb lesz! ;) Ja,és a lényeg,hogy ne sózd meg,csak közvetlenül az előtt, hogy fogyasztjátok,így finom puha marad.
2/3 diagnostic válasza:
Csak ne olajba csináld!
A libamájat a legjobb lenne libazsírba megsütni,de ha az nincs,akkor bármilyen zsír jó tulajdonképpen.
Bár libamájat még nem csináltam,csak kacsamájat,de az nagyon finom lett. Annyi zsírt melegíts meg,amennyi ellepi a májat.Tedd bele,és kb 20 percig süsd.
Jó sütést,és étvágyat hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.Most éppen mangalica zsírom van itthon.Az is jó?
2010. nov. 11. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!