Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől van az, hogy gesztenyét...

Mitől van az, hogy gesztenyét sütöttem és nem jött le az a barna "hártya" róla?

Figyelt kérdés
Valamit elrontottam? Vagy ilyen fajta volt?

2014. okt. 22. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Rögtön sütés után még melegen kell elvileg leszedni.
2014. okt. 22. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Melegen próbáltam.
2014. okt. 22. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogyan sütötted, de mi bevágjuk a tetejét, és megspricceljük vízzel, úgy toljuk forró sütőbe.. mindig le szokott jönni a belső héja is.Persze közben át is szoktok forgatni, hogy mindenhol egyenletesen süljön. Közben sem árt egy kis vízpermet.
2014. okt. 23. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és sütés után, a tálat, amiben van pár percre letakarni egy konyharuhával.
2014. okt. 23. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Én is bevagdosva, bespriccelve szoktam sütni.

Általában le is jön a hártya, csak egy-kettő van, amiről nem. De most egyikről sem jött le!

2014. okt. 23. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tavalyelőttit fogtál ki :)
2014. okt. 23. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!