Mitől barnult be a frissen töltött kolbász?
Figyelt kérdés
A múlt héten kolbászt töltöttem. A darált húst (hús - hasaalja-szalonna, mindig ugyanabban az arányban) boltban vettem, a paprikát (házi őrölt) egy ismerős közvetítésével szereztem be. A hús színe már a bekeveréskor elég pirosas-barnás volt, az íze sem lett valami kimagasló. A paprikától? Esetleg előtte fagyaszthatták a húst?2014. ápr. 3. 18:41
2/5 anonim válasza:
Reméljük olvasni fogja a kérdést egy kedves - ebben a témában is autentikus - régi válaszolónk és a kérdésedre korrekt választ kaphatsz tőle.
3/5 anonim válasza:
Ha erre jár Dobos Zoli, ö biztosan tud segíteni, ebben a témában (is) profi!
4/5 doboszoli válasza:
Látni kellene, így csak tippelni tudok.
A fagyasztott hús nem okozhatja, üzemben gyakran direkt kásásra fagyasztják a húst, a szebb metszlap elérése miatt.
Én a paprikára gyanakodnék, de azt is látni kellene. Mennyi paprikát tettél 10 kiló húshoz?
5/5 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanannyit teszek: 25 dekát.
2014. ápr. 4. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!