Nincs neve. Boltokban kapható nyers sütnivaló kolbász.
házi jellegű, elég jókat is ki lehet fogni. gyártótól is függ a minősége, de kis maszek henteseknél biztosan finomat kapsz, ha venni akarsz.
Házi friss kolbász, amit felfüstölnek és abból lesz a száfrazkolbász.
Mi nagyon szeretjük a friss kolbászból készült levest.
Úgy készítem mint a húslevest , de kolbászt teszek bele. Reszelttésztát főzök a levesbe és belekarikázom a kolbászt.
A főtt kolbászt még paradicsomszósszal is szoktuk enni.
Sült kolbász.
A minősége a képről nem meghatározható. Még az sem, hogy nyers, vagy gyengén füstölt.
Küldj egy falatot, minősítem...))
Főleg azt szeretném kideríteni, hogy pontosan miféle lehet ez. Volt szerencsém enni ilyet..és ... isteni finom volt. Tudom, házilag nem igen lehet ugyan olyan ízűre megsütni, de hasonlóra biztos.
(Ment a zöld pacsi mindenkinek!:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!