Tesztek pirospaprikát a lecsóba?
A kérdést a cikk ihlette, a 6-os pont.
Nekem nem lecsó a lecsó pirospaprika nélkül, kóstoltam már, tényleg nem az igazi...
Ráadásul dolgoztam éttteremben, ott is pirospaprikával készítették, megdöbbenve olvastam emiatt a cikkben ezt a tényt:)
Nem receptekre vagyok kíváncsi, hiszen tényleg nagyon sok féle létezik, csak erre az egyre...
Nem. Én is sűrűn szeretem, mint valaki írta, ezért a hámozott, kockára vágyott paradicsomot összefűzöm a hagymával, utána dobom csak rá a paprikát.
Ez lesz ma az ebéd. :)
Nem teszek, és főzöm. Anyukám is. + Én rengeteg tojással szeretem, más pedig kevéssel vagy teljesen tojás nélkül. Engem nem zavar.
De ízlések és pofonok. Ha neked úgy jó, edd úgy.
Az, hogy az éttermekben mi van, inkább hagyjuk...
Nem teszek bele, mert akkor már szinte pörkölt.
Max. egy kis Erős Pistát, ha éppen nincs csípős zöldpaprikám.
2-es vagyok!
Jó sok hagymát szálára vágva, zöldpaprikát karikára szelve összedinsztelek, majd beleforgatom a felkarikázott füstölt kolbászt (ez ad ki magából valamennyi paprikás-zsírt és füstölt ízt), majd beleborítom a cikkekre vágott lédús paradicsomot, és összefőzöm. Só, őrölt bors, a legvégén egy pici cukor!
Ha túl sok levet engedett a paradicsom, akkor vagy egy maréknyi főtt rizst kavarok bele, vagy ráütök 1-2 tojást. Ahogy éppen a kedvem tartja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!