Tesztek pirospaprikát a lecsóba?
Figyelt kérdés
A kérdést a cikk ihlette, a 6-os pont.
Nekem nem lecsó a lecsó pirospaprika nélkül, kóstoltam már, tényleg nem az igazi...
Ráadásul dolgoztam éttteremben, ott is pirospaprikával készítették, megdöbbenve olvastam emiatt a cikkben ezt a tényt:)
Nem receptekre vagyok kíváncsi, hiszen tényleg nagyon sok féle létezik, csak erre az egyre...
2013. júl. 6. 07:28
11/18 anonim válasza:
Nem teszek bele, de még csak nem is hallottam olyanról, aki tett volna, pedig már több helyen is ettem. De ezután sem fogok szerintem, nem szeretném, ha pörkölt íze lenne. Mi így szeretjük pirospaprika nélkül, de hát ahány ház, annyi szokás. :)
12/18 anonim válasza:
Mikor milyen kedvem van, teszek vagy nem!
Arra viszont esküszöm , hogy a legfinomabb, legszaftosabb lecsó almapaprikából készül!
13/18 anonim válasza:
Nem rakok. Nem is hallottam még, hogy valaki rak. Viszont lehet, hogy egyszer kipróbálom vele. Kösz az ötletet.
14/18 anonim válasza:
Én rakok. Nem is hallottam arról, hogy nem szoktak bele rakni :O
15/18 anonim válasza:
Mi is rakunk bele és én se hallottam még ilyet,hogy ne raknának bele....
16/18 anonim válasza:
Soha nem értettem, miért kell lepontozni azt, aki nem úgy szeret bizonyos kajákat, mint a másik. :( Biztos én is megkapom a mínusz pontokat, de én nem szeretem benne a pirospaprikát, a családom sem szereti és akiket ismerek, senki nem tesz bele. Aki meg szereti, az rakjon. Kinek kinek ízlése szerint. Biztos úgy sem rossz, de nekem nem hiányzik bele.
17/18 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hiszen olyan kérdést tettem fel, amire nincs rossz válasz,més mindenki arra válaszolt, amit kérdeztem:s
Én mindenkit felpontoztam...
2013. júl. 7. 15:34
18/18 doboszoli válasza:
Szoktam bele tenni, de term. nem pörkölthöz való mennyiséget. Inkább csak a szemnek.
Sőt némi cukrot sem átallok adni hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!