Hártya a zöldtea tetején?
Nem tudom, hogy mit rontok el tea készítésénél,
mert nekem rendszeresen ilyen hártya szerű valami képződik a tea tetején,
mintha olaj vagy zsírcsepp került volna bele.
Azért is zavaró, mert ivás közben a csésze oldalára tapad.
Az is lehet, hogy ez természetes és csak nekem zavaró. Ha nem, akkor érdekelne a megoldás.Köszi!
En azthittem,hogy nem jo fajta teat veszek,dehat ez a Teekanne a legjobb szerintem...
de a filterre is gondoltam,de ha ez igy van masoknal is akkor jo...mondom megkerdezlek titeket,ti mindig tudtuk valamit :)))
Koszonom!
nekem pontosan 2 percig van a vizben :D mert nem szeretem erosen...
tehat ezzel nem lehet gond :)
de azert koszi :)
akkor viszon melyik a joooo fajta???
Amit ilyen teatojasban kell rakni? :D
Es az miben masabb,mint a filteres?
"Igazibb" az ize ,vagy a filter miatt lenne,hogy nem egeszseges?
Vagy miert?
Es azt is csak 3 percig kell benne hagyni?
Kosziiii! :)))
a hártya ott van igen, viszont én is küzdök azzal hogy a csésze szélére tapad, amit alig lehet levakarni. én már irtam fb-n a pickwiknek, és kaptam is választ ami azt hiszem igaz is. a gond az hogy VÍZKÖVES a víz. itt ahol lakom koliban nagyon, és azért van. otthon is szoktam inni, ott rendes a viz, és a pohár is tiszta marad. szerintem nálad is ez a gond.
sajnos én koliban nem sokat tudok tenni, kimosom ecettel a vizforralot, és 2x áttforralom hogy ne legyen büdös, de a 3iknál már kezd vizkövesedni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!