Carbonara spagettit szokták sajttal a tetején tálalni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 15:34
1/6 A kérdező kommentje:
és mit gondoltok ugy nem lenne jobb ha miután kész a tészta meg a szósz beraknám a sütőbe hogy a sajt ráolvadjon a tetejére?
2012. febr. 17. 15:37
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem lenne úgy túl jó, mert a carbonara akkor a legjobb, ha "tocsog", ezért kell nagyon gyorsan, hirtelen csinálni, hogy ne legyen rántottás állagú a tojás, na most ez sütőben nehezen kivitelezhető.
A felvert tojásban keverd el a sajtot, ezt öntsd a forró, szalonnával elkevert tésztára, és így forgasd össze másodpercek (de tényleg csak pár másodperc) alatt.
3/6 anonim válasza:
Szokták, mi pl rendszeresen sajttal esszük.
A sütős dolog is tök jó, már próbáltam.
Nyugodtan meg is sütheted sajttal pirosra.
Olyan lesz mint valami rakott tészta.
Fincsi.
Üdv.
5/6 anonim válasza:
Az istenek a parmezánt direkt a carbonara spagettire találták ki, de igaza van egy előzőnek, ez az étel tocsogva jó, ki nem állhatom amikor megsütik, mert az már nem az az étel. Anyósom tésztát süt össze darált hússal, és azt mondja hogy bolognai. Ehető étel, nem mondom, de távolról sem bolognai, szerintem egy olasz hasbaszúrná magát.
6/6 anonim válasza:
Mi meg az olasz pörköltjétől...:)) a kérdésre, ne süsd rá a sajtot, valóban szaftosan finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!