Vasárnap elkészített, hűtőben tárolt spagettit szerintetek ma este még meg lehet enni?
Figyelt kérdés
Tudom, szagoljam meg, de meg vagyok fázva és nem érzek semmit.2011. szept. 6. 15:01
2/12 anonim válasza:
Szerintem igen, de mi van rajta?
3/12 anonim válasza:
Milyen spagetti? Ha paradicsomos, akkor valószinűleg semmi baja, de ha tejszines, akkor elgondolkodnék rajta. Bár ha folyamatosan hűtőben volt, akkor lehetséges hogy még jó.
4/12 A kérdező kommentje:
folyamat hűtőben volt, paradicsomos, kecsap van rajta meg sajt
2011. szept. 6. 15:18
5/12 anonim válasza:
Hát a sajt necces. Ha össze volt sütve, akkor 100%, hogy semmi baja nincs. Ha csak ráreszelted a sajtot, az nem biztos, hogy jó, reszelve nem áll el túl sokáig.
Ha megeszed, jó forróra melegítsd át mindenképpen.
6/12 anonim válasza:
Én max másnap szoktam megenni a főtt ételeket, de ez a cikk pl. azt írja, hogy a tészta veszélyes.
7/12 anonim válasza:
2 napos kajának nem lehet semmi baja, azon kívül, hogy szétázott a tészta
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Nekem még a 4 napos lencsefőzeléktől sem lett semmi bajom. Nyáron, ebből egy napot állt a spejzben, szal nem is hűtő.
Én simán megenném, de van, akinek a gyomra még a másnapos húslevest sem bírja.
A sajttal sincs semmi, miért, ha megveszed a negyedkilós sajtot, és megkezded, rögtön meg is eszed, mert jaj, belevágtál? Ne, már!
10/12 anonim válasza:
még csak kedd van semmi baja nem lehet,nyugodtan fogyaszd el ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!