Mitől lehet keserű a zöldbab?
Figyelt kérdés
Rakott zöldbabnak csinaltam, de borzasztó íze van.2016. aug. 29. 21:18
3/5 anonim válasza:
Ha friss babból csináltad, lehet, hogy egy kicsit öregecske volt, akkor szokott kissé fura íze lenni.
De a tejföl is tud kesernyés mellékízű lenni, ha nem teljesen friss.
Csak az összetevőkben lehet valami hiba. Esetleg még, ha a darált húst alá hagymát dinszteltél, ott keseredhet a hagyma is, de a pirospaprika is.
4/5 anonim válasza:
Ízleld meg külön-külön a részeit: hús, zöldbab, szósz, és ki fog derülni, melyik a ludas. Az én tippem az, hogy öreg volt a zöldbab.
5/5 A kérdező kommentje:
a babnak van rossz íze, fagysztott volt, lehet régi volt. köszi azrét
2016. aug. 30. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!