Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet keserű a zöldbab?

Mitől lehet keserű a zöldbab?

Figyelt kérdés
Rakott zöldbabnak csinaltam, de borzasztó íze van.
2016. aug. 29. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Recept?????
2016. aug. 29. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor valamit elb*sztál.
2016. aug. 30. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha friss babból csináltad, lehet, hogy egy kicsit öregecske volt, akkor szokott kissé fura íze lenni.

De a tejföl is tud kesernyés mellékízű lenni, ha nem teljesen friss.

Csak az összetevőkben lehet valami hiba. Esetleg még, ha a darált húst alá hagymát dinszteltél, ott keseredhet a hagyma is, de a pirospaprika is.

2016. aug. 30. 07:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ízleld meg külön-külön a részeit: hús, zöldbab, szósz, és ki fog derülni, melyik a ludas. Az én tippem az, hogy öreg volt a zöldbab.
2016. aug. 30. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
a babnak van rossz íze, fagysztott volt, lehet régi volt. köszi azrét
2016. aug. 30. 12:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!