Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a menzás zöldbab...

Hogy készül a menzás zöldbab főzelék?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy gáz, de én azt nagyon szerettem (a tökfőzelékkel egyetemben), sőt, ott szerettem meg mindkettőt. Ha valaki tudja a titkot, hogy hogy készül, megosztaná velem? Köszönöm!

2016. máj. 24. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
-hát,hogy ott nálatok hogy csinálják,azt mi nem tudhatjuk,csak találgatni lehetne ,de annak meg nem sok értelme lenne.....
2016. máj. 24. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Úgy emlékszem, az a titka, hogy a szálkát nem szabad lepucolni a zöldbabról.
2016. máj. 24. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
A receptje és a nagy mennyisége a titka . Ízletes ételt bőséges adagban lehet jól elkészíteni . Én is csípem , vagdalthússal és marhapörivel .
2016. máj. 24. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden menzás főzelék titka, hogy kismillió, sűrűre kavart rántással engedték fel, ahhoz sok víz kellett, meghígítani = ezzel növelték a mennyiséget.

És természetesen nem tejföllel, hanem aludt-tejjel főzték össze, így ha a rántás miatt csomós maradt, könnyen ráfogták, hogy az az aludt-tej, és nem a rántás...

2016. máj. 25. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!