Miért keserű izű a lecsó, ha a hagymát nem égettem meg?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 06:51
1/9 anonim válasza:
Paprikaport teszel bele? Mert lehet az is régi, rossz minöségü vagy megégetted kicsit.
2/9 anonim válasza:
Talán, mint az első írta. A boltba kapható darált paprikáknak, köze nincs a paprikához. Ehetetlenül keserűk és a vele készített ételek is.
3/9 anonim válasza:
Sok helyen láttam már lecsópaprikának árult, éretlen selejt paprikát. Azok is tudnak a lecsónak kellemetlen ízt adni.
4/9 anonim válasza:
Kóstóld meg a piros paprikát és a zöldet is nyersen, ha még maradt.
5/9 anonim válasza:
Vacak minőgű, tv paprikának árult vékonyhéjú fehér paprikák is tudnak keserűek lenni, ami főleg a zsiradékban való sütéskor/főzéskor jön ki.
A jó minűségű piros fűszerpaprika, csak akkor keseredik meg, ha megégették, egyénként nem jellemző.
7/9 anonim válasza:
Én is a paprikára gyanakodnék... A nem pirospaprikára, hacsak az nem égett meg, de azt csak tudnád.
8/9 anonim válasza:
Nem ismétlem a pirospaprikát, csak egy tanács, ha nem ismernéd: Amikor fűszerpaprikát teszel az ételbe, mindig le kell húzni a tűről, s úgy feloldani a zsiradékban. Utána már mehet vissza.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a paprika lehetett öreg.
2016. jún. 13. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!