Mitől lehet keserű a frissen eltett lecsó?
Figyelt kérdés
Friss alapanyagokból készült, valamilyen tartósítószert szórtak a szüleim késhegynyi mennyiségben a tetjére. Az első kanállal leszedtem, és olyan éhes voltam hogy csak a harmadik lenyelése után tűnt fel, hogy veszettül keserű. Lehet valami bajom tőle?2015. aug. 28. 22:17
2/4 anonim válasza:
Minden befőttnek állni kell pár hetet a tartósítószer miatt, ne egyél frisset és ennyi.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor újabb próba két hónap múlva. :)
2015. szept. 29. 21:17
4/4 anonim válasza:
Két hét elég, kipróbálhatod most is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!