Mitől lehet keserű a lecsó?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 21:51
1/18 anonim válasza:
Milyen lecsó? Üveges, házi, frissen készült vagy mélyhűtött alapanyagból?
2/18 anonim válasza:
Talán megégett a paprika, amikor készült.
4/18 anonim válasza:
Ha a pirospaprikát úgy teszed a kajába hogy nem húzod félre a tűzről, akkor hamar megkapja, és keserű lesz. Lehet hogy a tv paprikád sem volt gazdag ízekben, ezek a téli göncök semmire sem jók...
5/18 anonim válasza:
Ugye az vicc,hogy a lecsóba por pirospaprika kell??
6/18 anonim válasza:
Attól hogy penészes paradicsomból készült..
7/18 anonim válasza:
Küld el az ANTSZ nek ha úgy vetted..
8/18 anonim válasza:
22.21-es miért lenne vicc a por pirospaprika??életemben nem hallottam pirosparika nélküli lecsót MO-on.
9/18 anonim válasza:
ja és hogy vissztérjek a pirospaprikára, valóban megkeseredhet, ha túlhevítik.
10/18 anonim válasza:
Persze, hogy kell bele pirospaprika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!