Grillcsirkéhez sült lecsó?
Szerintetek illene grillcsirkéhez körítésnek?
Vagy ha nem, akkor mit javasoltok helyette?
Lehet, hoyg igazatok van.
Esetleg konkrétabb zöldséges receptet tudtok hozzá írni?
Nem ismertem eddig a sült lecsót... utána néztem, szerintem egy kis kellemesen savanykás-pikáns ízű köret lenne belőle.
Amikor valaki szeretne valami mást, mint a napi megszokott íz, szerintem jó lehet, én megcsinálnám, hiszen a hagyományos köreteket = rizs, krumpli, párolt zöldség és társaikat szinte minden nap esszük!!!
Finom hozzá, ha, valaki alapból szereti a lecsós körítéseket, ételeket.Grillcsirkéhez is tökéletes, pláne, ha egy kicsit eltérsz a hagyományos lecsótól.
Az alap egy kis füstöltszalonna kiolvasztásával kezdődik, utána a hagyma megdinsztelése, kis vízzel, sóval, hogy krémes állagú legyen. mehet bele 1-2 szem héjától megfosztott paradicsom, szintén elfőzve, majd kisebb darabokra vágott piros kaliforniai paprika.
Ha a paprikát beletesszük, már igencsak figyelni kell, hogy nehogy pöndörödjön a héja. Inkább kicsit roppanós maradjon, akkor nem lesz baj.
Egy picurka cukor mehet bele,- mert esetleg savanyúak a paradicsomok,- de garantáltan ízletes, szaftos mártást kapunk, ami grillcsirke mellé is kiváló.
ha még ízletesebbé akarod tenni a lecsós körítést, akkor egy jó maroknyi nagyobb darabokra vágott gombát is tehetsz bele. Nem bánod meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!