Sült lazachoz mi a legjobb köret?
Figyelt kérdés
Egészséges legyen mindenképp, a rizst már nagyon unjuk a kuszkusz és társait nem szeretjük. Valaki tud valami energiabomba köretet?2016. febr. 2. 20:41
1/9 anonim válasza:
vajas bébirépa
céklás burgonyapüré
2/9 anonim válasza:
Nekem a sült zöldség. Amennyi zsírral s amennyit eszem, simán nevezhető energiabombának, főleg sok lazaccal. Szerintem egészséges, de másoknak nem tuti, hogy az.
3/9 anonim válasza:
A párolt zöldségek tökéletesek.
Azon belül rengeteg lehetőség van.
Én szoktam hagymás krumplipürével, illetve spenóttal is enni.
De nyilván nem minden nap ezt eszem, így ha még a rizst és társait is belevesszük, akkor azért lehet variálni ezt a pár dolgot is.
Halakhoz nem mindig szoktam köretet enni, ezért nálam még van az a lehetőség is.
5/9 anonim válasza:
Spenótos-tejszínes tészta, erdei gombás tészta, sült,párolt zöldségek, friss saláta(sok madárbegysalival) balzsamecetes vagy olívaolajos öntettel
6/9 anonim válasza:
Friss saláta a kedvenc hozzá.
Borsópürével is nagyon finom.
Sült zöldségek is jók.
7/9 anonim válasza:
Halhoz nyers zöldséget szoktam enni, salátának.
8/9 anonim válasza:
Párolt zöldspárga, vagy egyszerű zöldsalátaköret.
9/9 anonim válasza:
Én avokádós paradicsomsalátát szoktam csinálni a lazachoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!