Ha felforralt borban kell a marhahúst marinálni a hűtőben, sütés után mennyire marad meg benne az alkohol?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, mert kismama vagyok.2018. dec. 9. 12:11
1/2 anonim válasza:
1. ha felforralod a bort akkor abból már távozik az alkohol egy része.
2. A marinálás nem olyan mint amikor a pörköltbe beleöntöd a bort, itt ugye egy jelentős része nem is jut be a húsba. Illetve a másik - komoly számítást igénylő feladat - mennyi bort öntesz hozzá egyáltalán?
3. utána nagy hőfokon sütöd a húst, vagyis ami még belejutott az is kimegy belőle.
2/2 anonim válasza:
Az etilalkohol forrpontja 78 °C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!