Hogy szeretitek sütni a csirkecombot? Van valami bevált elkészítési módotok?
Figyelt kérdés
Általában sütőben szoktam sütni, imádom úgy a csirkecombot. A húsa puha omlósra, a bőre pedig ropogósra sül.
De szeretnék kipróbálni más módszereket, akár rántott csirkecombra, akár más módon elkészített csirkecombra.
Van valami bevált receptetek, tippetek?
A válaszokat előre is köszönöm.
2018. dec. 7. 16:09
1/5 anonim 



válasza:





Én is így szeretem. Előbb lefedve puhára párolni, majd rápirítani. A fűszerezés már egyéni ízlés dolga. Ami nagyon finom tud lenni, ha betekered a combokat bacon-be. Arra kell figyelni, hogy a szalonna szeletek elég hosszúak legyenek, és egymásra tudd fedni a két végét, mert különben sütés közben lepöndörödik.
2/5 anonim 



válasza:





Ahogy szoktad, úgy készítsd el, de amikor meg akarpd pirítani, kend meg a következö mártással:
2 dl ketchup, kevés piros arany (lehet csípös is), 1 ek cukor vagy méz, 1 tk fokhagyma(por), bors összekeverve.A csirkecombokat kend meg vele és pirítsd rá, de vigyázz, mert hamar megég. Ami lefolyik, azt mellé tudod adni mártásként.
3/5 anonim 



válasza:





Mostanában sütőzacskóban szoktam, a vége felé felvágom a zacsekot, hogy piruljon. A bolti fűszerkeverékek viszont felejtősek, ami otthon van rászórom és kész. Mosogatni is alig kell!
5/5 anonim 



válasza:





Nekem a töltött csirkecomb a kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!