Van olyan tejszínhab ami kemény marad?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Le égett a habverőm, es szükségem lenne tejszínhabra, a gesztenyéhez. Van ra esélyem, hogy a tubusos ne follyon szét pár óra alatt?2018. nov. 17. 11:11
1/4 anonim válasza:
A "tubusos" kb 10 percig kemény.
Tejszínt viszont minden további nélkül fel lehet verni síma kézi habverövel is, az egész 10 perc, hacsak nem ipari mennyiségröl van szó és sokkal tartósabb habot kapsz így.
2/4 anonim válasza:
*folyjon
Egyébként a kézi habverővel felvert hab tartja magát a legtovább.
3/4 anonim válasza:
Felverheted kézzel és tegyél bele habfixálót, akkor kemény marad.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Valahogy nem gondoltam a kézzel felverésre, de sikerült :) Megrendeltem már az új habverőmet is. :) Elnézést a helyesírási hibáért.
2018. nov. 18. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!