Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejszínhab fixálása palacsinta...

Tejszínhab fixálása palacsintatortába?

Figyelt kérdés

Mivel fixáljam? Pici gyümölcsöt is kevernék bele, de nem tudom, mivel fixáljam.

Zselatin? Habfixáló?

Milyen arány?


2018. jún. 7. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

250 ml habtejszínhez 1 zacskó express zselatin fix

Mindenképpen hidegen oldódó zselatint használj.

A palacsinta is legyen hideg amikor megtöltött, mert ha meleg szétfolyik a hab.

2018. jún. 7. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!