Tejszínhab fixálása palacsintatortába?
Figyelt kérdés
Mivel fixáljam? Pici gyümölcsöt is kevernék bele, de nem tudom, mivel fixáljam.
Zselatin? Habfixáló?
Milyen arány?
2018. jún. 7. 19:48
1/1 anonim válasza:
250 ml habtejszínhez 1 zacskó express zselatin fix
Mindenképpen hidegen oldódó zselatint használj.
A palacsinta is legyen hideg amikor megtöltött, mert ha meleg szétfolyik a hab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!