Nemrég lett kész az ekler fánkom, viszont csak este fog "elfogyni", a tejszínhabbal kapcsolatban pedig kételyeim vannak. Fagyasztó?
Figyelt kérdés
Betehetem a fagyasztóba addig is? Vagy valami más praktika? (Flakonos (?) tejszínhab, nem pedig hulala, vagy bármi más ahhoz hasonló.)2017. aug. 11. 15:13
1/4 anonim válasza:
A flxakonos tejszín rövid idő alatt összeesik, csak az utolsó pillanatban töltheted meg a fánkot. Ha a fagyasztóba tesszed a tésztája sem lesz olyan roppanós.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Betettem a fagyasztóba, "annyi baj legyen" alapon. De nagyon szomorú vagyok, mert nagyon finom lett, csak hát erre nem gondoltam, pedig egyszer jártam már így...
2017. aug. 11. 15:25
3/4 anonim válasza:
Legközelebb ne töltsd meg előre csak fogyasztás előtt. A flakonos tejszín hab utanzatot meg felejtsd is el
4/4 A kérdező kommentje:
Csak ilyen volt a boltban, egyébként nem ezt szoktam használni. Még egyszer köszi :)
2017. aug. 11. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!