Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nemrég lett kész az ekler...

Nemrég lett kész az ekler fánkom, viszont csak este fog "elfogyni", a tejszínhabbal kapcsolatban pedig kételyeim vannak. Fagyasztó?

Figyelt kérdés
Betehetem a fagyasztóba addig is? Vagy valami más praktika? (Flakonos (?) tejszínhab, nem pedig hulala, vagy bármi más ahhoz hasonló.)

2017. aug. 11. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A flxakonos tejszín rövid idő alatt összeesik, csak az utolsó pillanatban töltheted meg a fánkot. Ha a fagyasztóba tesszed a tésztája sem lesz olyan roppanós.
2017. aug. 11. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Betettem a fagyasztóba, "annyi baj legyen" alapon. De nagyon szomorú vagyok, mert nagyon finom lett, csak hát erre nem gondoltam, pedig egyszer jártam már így...
2017. aug. 11. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Legközelebb ne töltsd meg előre csak fogyasztás előtt. A flakonos tejszín hab utanzatot meg felejtsd is el
2017. aug. 11. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak ilyen volt a boltban, egyébként nem ezt szoktam használni. Még egyszer köszi :)
2017. aug. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!