Milyen lenne? Elkészítsem vagy se?
Figyelt kérdés
A a több rétegben elvágott piskótát meglocsolnám a meggykompót levével, rá tejszín( nem túl vastagon), rá a meggy, piskóta, meggylé, tejszín meggy,ismét piskóta, meggylé és rá tejszínhab. Valaki elmondaná róla a véleményét? Milyen lenne?2017. aug. 27. 08:46
1/17 anonim válasza:
Nedves piskóta nem valami jó. Inkább meggylekvart kenj a lapokra. A tejszínt mint tejszínhab érted? Ha használsz habfixalot, vagy zselatint, akkor ahhoz hozzá adhatod a kompot levét.
2/17 anonim válasza:
Szerintem carrá ázna a piskótatészta a létől. A sima tejszínhab is kinyomódna közüle. Na meg gyorsan össze is esne. Ez csak egy vélemény.
3/17 anonim válasza:
Szottyos lenne. Inkabb lekvarral v a le nelkul.
4/17 anonim válasza:
Ezzel a módszerrel olyasmi állagot érnél el, mint ami a somlóinak van. A feketeerdő torta elég hasonló ahhoz amit szeretnél, annak a receptjeit nézegesd.
7/17 anonim válasza:
Szottyadt meggyesiskóta tejszínhabbal, kösz, de nem.
8/17 anonim válasza:
Iknkább pudingot tegyél rá, az nem áztatja szét.
Ez így szar.
9/17 anonim válasza:
A meggylét felejtsd el, az nem piskótára való. Kókuszgolyóba hasznos lehet, de piskótára használj inkább lekvárt, akkor garantáltan nem ázik el.
Ne haragudj, de az elképzelésed nem jó.Egy rakás ázott valami lenne belőle, ami lehet, hogy finom, de nem gusztusos.
10/17 anonim válasza:
Pudinggal öntsd le, dobálj bele meggyet vagy bármilyen gyümölcsöt. Isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!