Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lenne? Elkészítsem...

Milyen lenne? Elkészítsem vagy se?

Figyelt kérdés
A a több rétegben elvágott piskótát meglocsolnám a meggykompót levével, rá tejszín( nem túl vastagon), rá a meggy, piskóta, meggylé, tejszín meggy,ismét piskóta, meggylé és rá tejszínhab. Valaki elmondaná róla a véleményét? Milyen lenne?

2017. aug. 27. 08:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Oké, úgy látom borzalmas, amit elképzeltem, inkább keresek valami könnyű receptet a neten. Vagy az erdei gyümölcsös receptet készítem el. Köszönöm, a válaszokat!
2017. aug. 27. 16:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan borzasztó.Én legalábbis nem úgy képzeltem,hogy az összes tortalapot nyakonöntöd 2-3dl meggylével.Ha véletlen kicsit szárazabbra sikerült a piskóta még jót is tehet neki,ha picikét meglocsolod.
2017. aug. 27. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:

A kérdező a véleményünket kérte, amire mindenki normálisan válaszolt.Viszont a lepontozó trolloknak semmi nem tetszik.

A kérdező véleménye a releváns, nem a rosszindulatú, arctalan, lelketlen embereké...

2017. aug. 28. 10:13
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, utolsó elötti.

Az utolsónak igaza van, senki ne pontozzon le senkit, csak véleményt írtak.

2017. aug. 28. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Én el tudnám képzelni kissebb módosítással.

A tejszínt habfixálóval férjének fel

A meggylevet agar agarral megkötném.

Kapcsos tortaformában készíteném el valahogy így:

Piskóta

Tejszínhab

Piskóta a felső oldalán lekvárral megkenve

Kirakva meggyszemekkel ráöntve a zselé

Piskóta

Tejszínhab néhány szem meggyel díszítve.

2017. aug. 29. 07:25
 16/17 anonim ***** válasza:

#15. A tejszínt habfixálóval verném fel.

Honnan jött a férj rejtély :D

2017. aug. 29. 07:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint egy trifle, pohár krém.

Készíts hozzá egy tejszínes pudingot, rétegezd egy szép nagy üveg tálba, és locsolj rá egy kis rumot, vagy meggylikőrt is. Valami ropogóssal szórd meg a tetejét,összemorzsolt amarettóval, vagy habcsókkal.

Finom lesz és szép is

2017. aug. 29. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!