Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek/készitsek még a...

Mit vegyek/készitsek még a párom 19. szülinapjára? A srácról infók lent.2 hetem van hogy elkészitsem, utána indulok haza hozzá, másnap pedig nyaralni.

Figyelt kérdés
Imádja a kocsikat(főleg BMW), a videójátékokat. Elég domináns tipús, ezért egyátalán nem várja el hogy bármit is adjunk neki,( még a családjától se), inkább azt szereti ha magunkra költünk, ő pedig sokat segit otthon azzal a pénzel amit kap, és engem is szokott apróságokkal megajándékozni, még annak ellenére is hogy távkapcsolat ( én Hollandiába lakok, ő Magyarországon).Ő azt mondta ne vegyek semmit, csak legyen vele, ez neki sokat jelent, de nekem is nagyon jól esnek ezek az apróságok, és szeretném viszonozni is. A névnapja és 6 hó( tudom, nem annyira jelképes mint az 1 év, de addig nem adtam neki semmit, csak 1-2 videót csináltam neki ajándékba) ezért készitettem neki egy 3D origami szivet,irtam egy levelet, és egy '100 ok amiért te vagy a legjobb' listát, és nagyon örült neki. Úgy gondoltam most veszek neki egy arcszeszt( bolondul az ilyen dolgokért is, tudom melyiket használja, ezért egy hasonló illatút vennék neki), készitenék még emellé egy ajándék kupon füzetet. Gondolom tudjátok hogy mi a lényege, ha nem akkor gyorsan leirom: Kis csekkfüzet féleség, amire az ő igényeihez kapcsolódó dolgokat irok fel, (mert 19 éves lesz igy 19 dolgot pl: ez a kupon egy egy órás masszázsra váltható be) és minden nap beválthat egyet. Szerintem örülne neki mert szereti ha kényesztetem. Viszont ezt még mindig kevésnek érzem egy szülinapra, és még szeretnék valamit késziteni neki. Ötletek? Még annyi hogy torta nem iagzán jönne össze, gondoltam hogy készittetnék valami autósat, de 13adikán indulok haza,14edikére leszek otthon, 15-én pedig indulunk nyaralni vele és a családjával, és 21edikén van a szülinapra, az nap indulunk vissza, szóval még nem lenne esélyem arra se hogy én süssek neki:/ Esetleg fényképalbumra sok közös képpel is gondoltam még, de közös képünk 1-2 darab van,ezért ezt majd karácsonyra tartogatom,ha együtt leszünk, remélem igen mert szeretjük egymást és bizunk egymásban. De vannak ötletek még erre a szülinapra? Elég kreativ vagyok, de most nem nagyon jut eszembe semmi, a neten nézelődök de nem sok hasznos dolgot találtam. Segitsetek légyszives, előre is köszönöm az ötléeteket! :)

2013. jún. 30. 17:46
 1/1 anonim válasza:
100%
Párna egy közös fotóval? Vagy egy vicces szöveggel ellátott póló a te fejeddel.
2013. júl. 1. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!