Ha vajat, mascarponét és tejszínhabot használok egy krémbe, fontos hogy minden ugyanolyan homersekletu legyen?
Figyelt kérdés
Foleg a tejszínhabra gondolok, mivel azt hidegen jobb felverni, de utána várjak míg nem lesz a tejszínhab is olyan homersekletu mint a tobbi alapanyag?2016. szept. 3. 08:31
1/2 anonim válasza:
A vajat hidegen nem tudod habbáverni, így annak minimum szobahomersekletunek kell lennie. Ha a mascarpone is az, akkor simább lesz a krém. Ezt lehutod és ebbe forgatod bele a hidegen habbá vert tejszínt.
2/2 anonim válasza:
Először felvered a hideg tejszinhabot a habfixálóval.
A szobahőmérsékletű vajat habosra kevered a cukorral.
Hozzá teszed a mascarpone egy harmadát habosra kevered,hozzá kevered a maradék mascarpone-t,majd óvatosan a tejszinhabot.
Ebben az esetben csak a vaj szobahőmérsékletű .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!