Ha a sütimre tejszínhabot teszek, az ugye majd nem fog szétfolyni a hűtőben a süti tetején?
Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 14:19
1/8 anonim válasza:
Ha csak úgy ráteszed, akkor nem fog ottmaradni mereven. Persze függ a vastagságától, s attól is, mivel és hogyan lett habosítva.
Az egy centis tésztán 2 centis hab pusztán a felveréstől nem fog megmaradni sokáig.
2/8 anonim válasza:
A sima tejszínhab max pár órát bír utána szétesik. Ha langyos a süti mégjobban. Én tojásfehérjét vernék fel valami habfixálóval ha tartós dolgot akarsz.
3/8 anonim válasza:
Ha valódi habtejszinből készíted és habfixálót is teszel bele akkor talán kibírja , de én inkább csak a tálalás előtt tenném rá.
A cukrászhab nem esik össze, de az nem tejszín .
4/8 anonim válasza:
Cukrászhab+habfixáló, betonbiztos. :)
6/8 anonim válasza:
Ha valódi tejszínt versz fel, és teszel bele habfixálót, napokat is kibír.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már nincs is a sütiből, amennyit ki kellett volna neki bírni, azt kibírta. Tényleg köszönöm! :)
2016. nov. 17. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!