Supra01 kérdése:
Hogyan tudok olyan tejszínhabot csinálni, amit tortára vagy tortába téve nem folyik szét, mint ahogy a habszifonból kinyomott tejszínhab teszi?
Figyelt kérdés
Az ilyen mű habok, mint amik a cukrászsüteményekben vannak nem tetszenek!2016. ápr. 1. 23:26
1/7 anonim válasza:
Szia! Én mindig hulalat hasznalok, bele is kivülre is, felveres előtt nehany perccel fagyasztova teszem, nekem még sosem folyt szét ! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem használtam még, de akkor megnézem! Köszi! :D
2016. ápr. 2. 09:23
3/7 anonim válasza:
A Hulala az pont egy mű, növényi cukrászhab, amit nem szeretnél.
Igazi habtejszínhez szoktam tenni habfixálót, 2 dl-enként egyet (dr. oetker-t).
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszi!
Rendes tejszínhabot csináltam, és tettem bele ilyen kis zacskó habfixálót, és jó is lett :d Köszi mindenkinek!
2016. ápr. 3. 15:07
5/7 Dnyepropetrovszk válasza:
Érdekes, mert mi a cukrászdában sosem teszünk a tejszínhabhoz habfixálót, mégis még másnap is hab marad... 2 rész növényi tejszínt keverünk 1 rész állati tejszínnel, illetve literenként 100 g cukorral verjük fel.
6/7 anonim válasza:
Ebben semmi érdekes nincs. Növényi tejszín nem létezik, az csak növényekből kivont zsiradék, attól lesz a ti habotok kemény, a kérdező viszont nem szeretne ilyen mű sz@rt. A tejszínhab pedig fixáló nélkül nem marad meg sokáig.
7/7 anonim válasza:
Mondjuk cukrászként ezt illene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!