Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudok olyan tejszínhabo...

Supra01 kérdése:

Hogyan tudok olyan tejszínhabot csinálni, amit tortára vagy tortába téve nem folyik szét, mint ahogy a habszifonból kinyomott tejszínhab teszi?

Figyelt kérdés
Az ilyen mű habok, mint amik a cukrászsüteményekben vannak nem tetszenek!

2016. ápr. 1. 23:26
 1/7 anonim válasza:
39%
Szia! Én mindig hulalat hasznalok, bele is kivülre is, felveres előtt nehany perccel fagyasztova teszem, nekem még sosem folyt szét ! :)
2016. ápr. 2. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem használtam még, de akkor megnézem! Köszi! :D
2016. ápr. 2. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

A Hulala az pont egy mű, növényi cukrászhab, amit nem szeretnél.

Igazi habtejszínhez szoktam tenni habfixálót, 2 dl-enként egyet (dr. oetker-t).

2016. ápr. 2. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, köszi!

Rendes tejszínhabot csináltam, és tettem bele ilyen kis zacskó habfixálót, és jó is lett :d Köszi mindenkinek!

2016. ápr. 3. 15:07
 5/7 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
25%
Érdekes, mert mi a cukrászdában sosem teszünk a tejszínhabhoz habfixálót, mégis még másnap is hab marad... 2 rész növényi tejszínt keverünk 1 rész állati tejszínnel, illetve literenként 100 g cukorral verjük fel.
2016. ápr. 3. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Ebben semmi érdekes nincs. Növényi tejszín nem létezik, az csak növényekből kivont zsiradék, attól lesz a ti habotok kemény, a kérdező viszont nem szeretne ilyen mű sz@rt. A tejszínhab pedig fixáló nélkül nem marad meg sokáig.
2016. ápr. 3. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk cukrászként ezt illene tudni.
2016. ápr. 3. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!