Túlvert tejszínhab hogyan javítható? Illetve mire lehetne felhasználni?
Anyám kb. vajat köpült :) a tejsznhabból, és hozzákeverte a pudingot is, hátha úgy jó lesz, de nem lett, szétvált a krém. Folyós és nem lehet így a tortára tenni.
Hozzátartozik a dologhoz, hogy az is közrejátszott, hogy a
tejszín már nem volt a legfrissebb. Igaz romlott se. Már csináltam új krémet a tortára, az kész.
De ebből a rontottból mit lehetne csinálni, amit fintorgás nélkül megesz a család? :)
Mibe lehet tenni, amiből nem érződik úgy ki, hogy vajasodott?
Egyelőre lefagyasztottam. :) (Lehet kiengedve még vacakabb lesZ.)
Sodófélének túl "vajas", úgy érzem, szóval nem kellemes.
Egyelőre az a legjobb ötletem, hogy piskótával vagy babapiskótával rétegezve pohárkrémmé változtatom. Meg rakok még rá valamit, nem tudom.
De ha van valakinek ennél jobb ötlete írjon. Egyelőre nincs kedvem kiszedni a fagyóból- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!