Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a cukrászhab...

Mi a különbség a cukrászhab és a tejszínhab között? A cukrászhabból lehet párizsi krémet csinálni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A cukrászhab növényi zsiradékos a habtejszín valódi .

A krémhez valódi, legalább 30 %-os habtejszínt használj.

2015. máj. 21. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
100%

Az egyetlen felverhető tejszínt a cserpes gyártja, minden más csak pénzkidobás, vagy mesterségesen kell életre kelteni, mondjuk habfixálóval. Én épp az imént kényszerültem erre, mert nem kaptam ma sehol cserpest, csak ezt a sz..r okét.

Ha viszont cukrásztejszínt veszel, az tele van mesterséges cuccokkal, és pillanatok alatt fel lehet verni. Az íze persze messze nem lesz olyan, mint a tiszta tejszínhabé.

2015. jún. 13. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!