Mi a különbség a cukrászhab és a tejszínhab között? A cukrászhabból lehet párizsi krémet csinálni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 10:57
1/2 anonim válasza:
A cukrászhab növényi zsiradékos a habtejszín valódi .
A krémhez valódi, legalább 30 %-os habtejszínt használj.
2/2 anonim válasza:
Az egyetlen felverhető tejszínt a cserpes gyártja, minden más csak pénzkidobás, vagy mesterségesen kell életre kelteni, mondjuk habfixálóval. Én épp az imént kényszerültem erre, mert nem kaptam ma sehol cserpest, csak ezt a sz..r okét.
Ha viszont cukrásztejszínt veszel, az tele van mesterséges cuccokkal, és pillanatok alatt fel lehet verni. Az íze persze messze nem lesz olyan, mint a tiszta tejszínhabé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!