Ha nem gáztűzhelyen csinálom a zabkását, hanem mikróba akkor ugyan olyan marad mind kettőnek az ásványi anyag és vitamin tartalma?
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 08:04
1/6 anonim válasza:
A mikrohullámú kaja nem valami egészséges. Érdemes csak olyankor használni, ha más lehetőség nincs. De egyébként szerintem az ásványi anyag tartalmán nem változtat, ha mikróban készíted. Néha én is szoktam így, mert a munkahelyemen csak így tudom megoldani a reggelit.
2/6 anonim válasza:
Semmi különbség nincs a kettő közt.
3/6 anonim válasza:
Mikróban garantáltan nem ég le, és biztosan nem lesz kozmás íze. Más különbség nincs :-)
4/6 anonim válasza:
#1 vezesd le kérlek tudományos undokokkal, hogy mi a baj a mikrózott kajával!
5/6 anonim válasza:
Semmi különbség nincs mikrós és lángon való melegítés között, a hőre bomló vitaminok mindkét esetben részben károsodnak. Az ásványi anyagok meg nem hőérzékenyek.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2018. dec. 26. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!