Sacher torta bevonása, hogyan?
Figyelt kérdés
Tudom, eredetileg csokival van bevonva, eddig oké.
Viszont fondanttal mindenképp be kellene vonjam a díszítés miatt. Ha ugyanúgy alatta lenne a csokiréteg, mint eredetileg, akkor az nagyon tömény lenne, viszont ha kihagyom a csokiborítást, akkor meg nem tudom, mennyire térne el az ízvilág az eredetitől.
(Tudom, hogy nagy divat errefelé a cinizmus meg a kioktatás, nagyon menő, de igazán ne fáradjon vele inkább, aki nem tud hasznosat írni...)
2018. okt. 15. 13:59
21/21 A kérdező kommentje:
"alá meg sok lenne még a cukros csokis réteg :(" => Igen, pont ezért is merült fel az egész kérdés. Bár amiket veszek fondantok, elég jól ízesítettek már (pár éve én is vettem olyat, ami csak egymerő cukor volt... De nemrég vettem olyat, ami majdnem olyan volt, mint a marcipán, meg legutóbb karamell aromásat, ezek nem voltak rosszak. De persze a csokit nyilván nem lehet úgy pótolni vele)...
2018. okt. 15. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!