Le tudná irni valaki a hagyományos bányász torta receptjét?
A piskótához:
10 dkg liszt
2,5 dkg rétesliszt
1/2 tasak sütőpor
12,5 dkg cukor
3 db tojás
1/2 dl olaj
1/2 dl tej
A krémhez:
6 dl tej
4 tojássárgája
4 ek liszt
20 dkg vaj
10 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
kb. 2 dl baracklekvár
4 adag presszókávé
1 üveg rumaroma
1 csomag vaníliás cukor
20 db babapiskóta (ha tallér 40 darab)
A tetejére:
4 db tojásfehérje
10 dkg porcukor
tortadara
A piskótához:
10 dkg liszt
2,5 dkg rétesliszt
1/2 tasak sütőpor
12,5 dkg cukor
3 db tojás
1/2 dl olaj
1/2 dl tej
A krémhez:
6 dl tej
4 tojássárgája
4 ek liszt
20 dkg vaj
10 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
kb. 2 dl baracklekvár
4 adag presszókávé
1 üveg rumaroma
1 csomag vaníliás cukor
20 db babapiskóta (ha tallér 40 darab)
A tetejére:
4 db tojásfehérje
10 dkg porcukor
tortadara
Bocsi!
25 dkg margarin
4 tojás sárgája
20 dkg porcukor
0,6 l tej
4 ek liszt
1 cs babapiskóta
3 dl fekete kávé
rum ízlés szerint
1 kis üveg Extra Jam (baracklekvár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!