Mézeskalácshoz melyik kiszúró jobb? A hagyományos fém/műanyag vagy a rugós jobb?
Még sosem készítettem és a kiszúró vásárlása előtt állok. Rugósnál ilyenre gondolok: [link]
Köszönöm a segítséget!
Nem kizárólag csak a fém jó erre a célra. Nekem elég sok kiszúróm van, a többségük fém, de van egy műanyag kocka, aminek 5 oldalán különböző formák vannak. Innen a lila: [link] Az utóbbi két évben csak azt használtam, ezzel a recepttel ( [link] ) , mert ez nem deformálódik el, és finom.
Itt egy kép az enyémről: [link]
Egyébként itt sok féle kiszúró van, ha rendelni akarsz, biztos találsz megfelelőt: [link]
Utolsó!
Minden mézeskalács eldeformálódik, mivel szódabikarbóna van benne. A tiéd is, nézd meg jobban. A rúgós kiszűrő lényege az lenne, hogy a minta, amit magára a kivágott -formára nyom, látható legyen. Ez egyedul sütőpor/szodabikarbona/tojás nélküli tésztán lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!