Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy hagyományos púpozott...

Egy hagyományos púpozott evőkanál protein por az annyi kb mint ugyan annyi liszt vagy nem?

Figyelt kérdés
Mert ugye állagra a p. port a liszthez tudnám legjobban hasonlítani.
2018. aug. 20. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Állagra por, de fajsúlyra nem.

Amúgy én inkább keményítőhöz tudnál leginkább hasonlítani. Mármint a fajsúlyát, az állagát, meg a tömegét.

2018. aug. 20. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha sütni akarsz belőle én ugyan anyit használok ha meg híg akkor rakok hozzá!

De csomó receptet/videót találsz a neten!

2018. aug. 21. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!