Egy hagyományos púpozott evőkanál protein por az annyi kb mint ugyan annyi liszt vagy nem?
Figyelt kérdés
Mert ugye állagra a p. port a liszthez tudnám legjobban hasonlítani.2018. aug. 20. 20:29
1/2 anonim válasza:
Állagra por, de fajsúlyra nem.
Amúgy én inkább keményítőhöz tudnál leginkább hasonlítani. Mármint a fajsúlyát, az állagát, meg a tömegét.
2/2 anonim válasza:
Ha sütni akarsz belőle én ugyan anyit használok ha meg híg akkor rakok hozzá!
De csomó receptet/videót találsz a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!