Sacher torta bevonása, hogyan?
Tudom, eredetileg csokival van bevonva, eddig oké.
Viszont fondanttal mindenképp be kellene vonjam a díszítés miatt. Ha ugyanúgy alatta lenne a csokiréteg, mint eredetileg, akkor az nagyon tömény lenne, viszont ha kihagyom a csokiborítást, akkor meg nem tudom, mennyire térne el az ízvilág az eredetitől.
(Tudom, hogy nagy divat errefelé a cinizmus meg a kioktatás, nagyon menő, de igazán ne fáradjon vele inkább, aki nem tud hasznosat írni...)





Ez csak tipp, nem tudom a gyakorlatban hogy működne:
Vegyél fehér csokit, olvaszd fel, tegyél bele ételfestéket, hogy rózsaszínű legyen. Ezt kend a tortára és ha megszilárdul, megvan a rózsaszín dizájn.:)





Esetleg egy picike, rózsaszínű tortácska a sacher mellé? Az lehet a gyertyás torta, a sacher meg a mindenki-eszik-belőle torta.
Vagy rózsaszín virágokkal feldísziteni?
Bocsi, nem pont ez volt a kérdés, de hátha... 😯
#11
Erre én is gondoltam egyébként, csak nem tudom, gyakorlatban hogy működne :/
Péntekig van időm kitalálni...





Az elképzelés rózsaszín alap, és valami ehhez hasonló lenne.
Díszítéshez megvettem már mindent, a fondant is megvan, mert tudom, hogy ez a stílusa.
Gyümölcsös, joghurtos tortái voltak mindig, arra emlékeztem, én erre alapoztam, hogy simán megoldom...
Nemrég jutott a tudomásomra, hogy már a Sacher a kedvence...















Kár volt a fondantot belekeverni a buliba :D
Ha rószaszín marcipánt teszel rá, alá egy vékony csokikrém réteget, az valami őrületesen isteni. Persze, ugyanúgy nem Sacher de jó ízű és kellőképpen csokis.
A fondantnak se íze se bűze, alá meg sok lenne még a cukros csokis réteg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!