Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sacher torta bevonása, hogyan?

Sacher torta bevonása, hogyan?

Figyelt kérdés

Tudom, eredetileg csokival van bevonva, eddig oké.

Viszont fondanttal mindenképp be kellene vonjam a díszítés miatt. Ha ugyanúgy alatta lenne a csokiréteg, mint eredetileg, akkor az nagyon tömény lenne, viszont ha kihagyom a csokiborítást, akkor meg nem tudom, mennyire térne el az ízvilág az eredetitől.

(Tudom, hogy nagy divat errefelé a cinizmus meg a kioktatás, nagyon menő, de igazán ne fáradjon vele inkább, aki nem tud hasznosat írni...)

2018. okt. 15. 13:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak tipp, nem tudom a gyakorlatban hogy működne:

Vegyél fehér csokit, olvaszd fel, tegyél bele ételfestéket, hogy rózsaszínű legyen. Ezt kend a tortára és ha megszilárdul, megvan a rózsaszín dizájn.:)

2018. okt. 15. 15:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg egy picike, rózsaszínű tortácska a sacher mellé? Az lehet a gyertyás torta, a sacher meg a mindenki-eszik-belőle torta.

Vagy rózsaszín virágokkal feldísziteni?

Bocsi, nem pont ez volt a kérdés, de hátha... 😯

2018. okt. 15. 15:19
 13/21 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam egyébként, csak nem tudom, gyakorlatban hogy működne :/

Péntekig van időm kitalálni...

2018. okt. 15. 15:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Működik, lehet a fehercsokit szinezni. Viszont az íze nem lesz olyan, mint az eredeti etcsokisnak. Tovabbra is segitene, ha elmomdanad, pomtosan milyen diszitest tervezel, akkor jobb ötletekkel tudnánk szolgálni. A linkelt tortak szépek, ha a kinézetre mész, hagyd ki a csokimazat és csináld a fondant bevonatot. Ha az ízre mész, hagyd a fondantot. A kettő együtt nem fog menni
2018. okt. 15. 15:42
 15/21 A kérdező kommentje:

Az elképzelés rózsaszín alap, és valami ehhez hasonló lenne.

[link]

Díszítéshez megvettem már mindent, a fondant is megvan, mert tudom, hogy ez a stílusa.

Gyümölcsös, joghurtos tortái voltak mindig, arra emlékeztem, én erre alapoztam, hogy simán megoldom...

Nemrég jutott a tudomásomra, hogy már a Sacher a kedvence...

2018. okt. 15. 15:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szerintem nagyon jól nézne ki, ha a sima csoki bevonatra tenned a diszeket. A virágokat, pillangókat, glittert, gyöngyöket.
2018. okt. 15. 16:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Közben elkuldtem. Tehát ha a Sacher a kedvenc, akkor inkább az légyen az elsőrendű, a díszítés csak utána. De mondom, szerintem meg jobb is lenne a sötét alapon a rozsaszin
2018. okt. 15. 16:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Rózsdaszín marcipánnal leterítheted a tetejét, vagy nagyon díszeket teszel rá.
2018. okt. 15. 16:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
2018. okt. 15. 16:05
 20/21 anonim válasza:
64%

Kár volt a fondantot belekeverni a buliba :D

Ha rószaszín marcipánt teszel rá, alá egy vékony csokikrém réteget, az valami őrületesen isteni. Persze, ugyanúgy nem Sacher de jó ízű és kellőképpen csokis.

A fondantnak se íze se bűze, alá meg sok lenne még a cukros csokis réteg :(

2018. okt. 15. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!