Tudom, eredetileg csokival van bevonva, eddig oké.
Viszont fondanttal mindenképp be kellene vonjam a díszítés miatt. Ha ugyanúgy alatta lenne a csokiréteg, mint eredetileg, akkor az nagyon tömény lenne, viszont ha kihagyom a csokiborítást, akkor meg nem tudom, mennyire térne el az ízvilág az eredetitől.
(Tudom, hogy nagy divat errefelé a cinizmus meg a kioktatás, nagyon menő, de igazán ne fáradjon vele inkább, aki nem tud hasznosat írni...)
Semmiféle fondant nem kell rá. Baracklekvár az igen, a lehető legjobb minőségű házi és utána a csokimáz.
2018. okt. 15. 14:19
3/21 anonim válasza:
Amúgy a csoki bevonatra nem fogod tudni feltenni a fondant, kellene rá meg egy vajkrém réteg is. Iszonyat rossz lenne ennyi iz együtt, émelyítően édes lenne. Csoki nélkül meg nem Sacher torta.
Ha a Sacher a lényeg, akkor ne tegyél rá fondant bevonatot. Díszítsd csokival.
2018. okt. 15. 14:25
4/21 anonim válasza:
Csokiborítás feltétlen kell rá, ne vond be még fondanttal is, díszítheted a csokimázt is, pl marcipánnal.
2018. okt. 15. 14:25
5/21 A kérdező kommentje:
Unokahúgomnak lesz születésnapja. A Sacher a kedvence.
Megvan egy elképzelés a borítást illetően, ami RÓZSASZÍN... Ezért vagyok gondban...
2018. okt. 15. 14:43
6/21 A kérdező kommentje:
Amire én gondoltam, esetleg nem vonnám be, hanem bekenném az oldalát is lekvárral, és leszórnám csokireszelékkel, majd úgy rá a borítás.
2018. okt. 15. 14:44
7/21 anonim válasza:
5 Az akkor nem Sacher. Hanem valami kutyulék.
2018. okt. 15. 14:47
8/21 anonim válasza:
Nem lesz jó. Semmi köze nem lesz a Sacher ízhez. Amit javasolnék, ah az, hogy csináld meg rendesen, csokival a Sachert és dekoráld a tálcát a rózsaszín fondanttal, meg esetleg a tetejére, középre valamit belőle. Létezik rózsaszínű csoki is, illetve lehet fehercsokit színezni is, de az íze nem lesz ugyanolyan, mint az etcsokié.
2018. okt. 15. 14:49
9/21 A kérdező kommentje:
#2 illetve #7 még mindig nem véleményt kértem, de legalább ismét nem ért csalódás az oldalon... Legalább ugyanott vagyok pont, mint 1 órával ezelőtt ;)
Nem én leszek az első, és szerintem nem is az utolsó. Csak gondoltam, hátha van valaki hozzáértő, akinek van valami jobb ötlete a kivitelezéshez, mert lehetetlen nem létezik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!