Torta bevonása kérdés. Mivel nehezebb bevonni a tortát marcipánnal vagy fondanttal? és cukor máz az fondant?
Figyelt kérdés
marcipánnal vagy fondanttal finomabb?#fondant.
2013. szept. 9. 13:03
1/4 anonim válasza:
Igen, a fondant az egyfajta cukormáz.
Hogy melyik finomabb, az egyéni ízlés kérdése. Én pl nem szeretem a marcipánt, csak kisebb bonbonokban inkább. A tortákon lévők számomra mindig túl tömények, vastagok, és a színezékek miatt műanyagnak hatnak.
A cukormáz is édes persze, de sokkal lágyabb, selymesebb, vékonyabb, szóval nem olyan meghatározó egy tortán.
Ha egy torta marcipánnal van bevonva, akkor kevésbé érvényesül alatta a másfajta ízvilág, a marcipán nagyon meghatározó lesz benne... Nem szeretem...
2/4 anonim válasza:
Én a marcipánt nem nagyon szeretem, meg túl intenzív is az íze, a fondant alatt jobban érvényesül a torta eredeti ízesítése szerintem. Fondant-nal nekem mindig könnyen sikerült bevonni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm és házilag készíttettétek vagy lehet vásárolni?
2013. szept. 9. 17:37
4/4 anonim válasza:
Lehet venni is szerintem, de én házilag készítem. A házihoz kell egy kis gyakorlat, de az sem olyan bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!