Ma meglepi torát készítek testvérem szülinapjára és azt szeretném Tőletek megkérdezni, hogy a ganache krém jó e a tortába illetve a fondant alá? Mindenképp valami csokis krémmel szeretném tölteni
Figyelt kérdés
Két réteg fehércsoki és két réteg ganache krémet szeretnék a lapok közé. Ha esetleg van valami jó csokikrém receptetek megköszönném, ha leírnátok .2013. aug. 29. 09:40
1/1 anonim válasza:
Jó bele a ganache krém,csak hűtsd le jól és verd habbá,lassú fokozaton,de vigyázz könnyen kiikrásodik.Ha fondant-nal,marcipánnal v.bármi hasonlóval szeretnéd burkolni,körbe kell kenni vajkrémmel(vajkrém porcukor leheletnyi meleg víz "habossá keverve")lehűteni és utána burkolni.Cukrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!