Tejszínhabos, zselatinos, kókuszos krém bontja a fondant, vagy tehetem a fondant alá, mint "ragasztót"?
Figyelt kérdés
Nem szeretjük a vajkrémet,sajnos.
Tudnátok vmit ajánlani,ami jó a cukormassza alá,és nem oldja? Na meg,ami nem rontja el a kókusztorta,kókuszos krémjét... :)
Köszi a válaszokat.
2011. júl. 5. 20:08
1/4 anonim válasza:
Szia én mindig tejszínnel vonom be a tortákat, semmi baja.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,azóta már megcsináltam kókuszos vajkrémmel.Egész ehető a krém... :)
Abban segíts/etek nekem még,hogy a fondant mindenesetben "kiszárad" a tortán?Akármilyen puhára is gyúrtam? Megcsináltam ma a tortát,és így estére észrevettem,h tiszta kemény.... Ennek ilyennek kell lenni (Most csináltam először fondanttal bevont tortát). Nem fog szétrepedni?
2011. júl. 6. 22:52
3/4 anonim válasza:
Nekem nem reped, pedig van amikor 2 napot is áll a hűtőben... valószínűleg nem jók az arányok. Gyakorolj kis adagokban! Én úgy szoktam, ha összegyúrtam csak 1 órára rakom be a hűtőbe, utána kiveszem.
Milyen recepted van?
4/4 anonim válasza:
Még mindig én: valamennyire bekeményedik, de nem törik, vágható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!