Ha fondant-ot teszek a tortára, akkor kell alá valami krém, vagy tehetem a piskótára egyből?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:09
1/5 anonim válasza:
Ha krémet teszel alá csúszkálni fog, a tésztára tedd.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. máj. 6. 20:26
3/5 anonim válasza:
szerintem egy minimális vékonyságú krémet kell alá tenni. Én mindig teszek, és sosem csúszkál. Ha simán a piskótára teszed, min tapad meg?
4/5 anonim válasza:
Tegyel ala valami vekony reteg kremet, amin megtapad. Nem muszaj az egesz tortara, csak "raasztonak"
5/5 anonim válasza:
Fondant alá szigorúan kell egy réteg VAJKRÉM! Tehát ha a tölteléked habalapú, azt már nem kenheted a fondant alá! Külön ki kell keverned egy adag vajas krémet. Ez lehet natúr vajkrém csak cukorral, vagy a tölteléknek megfelelő ízesítéssel megspékelve, hogy harmonizáljanak. Cukrásznak tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!