Háziasszonyok, szakácsok, főzőtudósok, ti hogy csinálnátok?
Figyelt kérdés
Ez a tervem nagyjából:
a pulykamellet apróra vágom, éjszakára bepácolom olaj+méz+mustár+bors kombiba. Ezt sütném ki holnap. De szeretném, ha lenne egy kis tejszínes mártás is hozzá. Hogy érjem el, amikor leöntöm sütésnél a húst, akkor átvegye a tejszín a mézes-mustáros ízt? Szimplán csak nyomjak abba is mindkettőből?
Még azon is gondolkozom, hogy diót is teszek hozzá.
2010. jún. 24. 01:34
1/2 anonim 



válasza:





több sebből vérzik....
-sózd meg .
- ha megpuhult a hus vedd ki és önts a serpenyőbe a mézes cucchoz főzőtejszint forrjon fel és még két percig főzd
- a dió tök felesleges
-nem kell több izesitő főzéskor de ha még nem főztél mézes mustárost akkor elsőre nem ajánlom ... - nem biztos hogy izleni fog.-
2/2 anonim 



válasza:





Én úgy tudom, hogy pácolásnál nem szabad előre megsózni a húst, mert kemény lesz tőle. Dióval még nem ettem, de anélkül igen finom. Tejszínnel nyakon öntöd, és szerintem átveszi azt a finom ízt, gondolom jó minőségű tejszínt használsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!