Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Háziasszonyok, szakácsok,...

Háziasszonyok, szakácsok, főzőtudósok, ti hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés

Ez a tervem nagyjából:

a pulykamellet apróra vágom, éjszakára bepácolom olaj+méz+mustár+bors kombiba. Ezt sütném ki holnap. De szeretném, ha lenne egy kis tejszínes mártás is hozzá. Hogy érjem el, amikor leöntöm sütésnél a húst, akkor átvegye a tejszín a mézes-mustáros ízt? Szimplán csak nyomjak abba is mindkettőből?

Még azon is gondolkozom, hogy diót is teszek hozzá.


2010. jún. 24. 01:34
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

több sebből vérzik....

-sózd meg .

- ha megpuhult a hus vedd ki és önts a serpenyőbe a mézes cucchoz főzőtejszint forrjon fel és még két percig főzd

- a dió tök felesleges

-nem kell több izesitő főzéskor de ha még nem főztél mézes mustárost akkor elsőre nem ajánlom ... - nem biztos hogy izleni fog.-

2010. jún. 24. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy pácolásnál nem szabad előre megsózni a húst, mert kemény lesz tőle. Dióval még nem ettem, de anélkül igen finom. Tejszínnel nyakon öntöd, és szerintem átveszi azt a finom ízt, gondolom jó minőségű tejszínt használsz hozzá.
2010. jún. 24. 06:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!