Vaj helyett mit használjak?
Figyelt kérdés
Brownie-t csinálok. A recept 250 gramm vajat ír, de nincs itthon. Mit lehet helyette beletenni?
Ahogy a hűtőbe néztem csak teavajat találtam... de az valahogy nagyon bizarr dolognak tűnik :D vagy jó az?
2018. jún. 22. 21:14
1/32 anonim válasza:
nem véletlenül az van a receptbe.
2/32 A kérdező kommentje:
b+, tudom. de nincs itthon.
2018. jún. 22. 21:26
5/32 A kérdező kommentje:
nincs
2018. jún. 22. 21:29
7/32 anonim válasza:
köpülök neked vajat és átdobom hozzátok ha pesti vagy
na mit szólsz?
9/32 anonim válasza:
1 vagyok
Az egyik legismertebb a teavaj német eredetijéhez, a Teebutterhez kötődik. Eszerint ebben a német szóban a Tee nem is a teát jelenti, hanem a Teschen és Erzherzögliche szavakból egy rövidítés, és azt jelzi, hogy a Monarchiában ott készült a legjobb minőségű vaj, így a TEE a legkiválóbb vajak jelzése lett.
Tehát nyugodtan tedd bele a teavajat.
10/32 anonim válasza:
Tehát van a hűtődben vaj, de nem tudod mit használj vaj helyett...hmmm <facepalm>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!