Rántott hús sütés?
10-es: ne foglalkozz a lepontozassal.
En szemely szerint elismerem, hogy a sutoben sult rantott hus letezo fogalom, probaltam mar. Gyorsabb, egyszerubb, alig sziv be olajat, ez mind igaz.
A gond nalunk az, hogy a rantotthus a csalad 3 tagjanal hatalmas kedvenc, viszont sutoben sutve epp nem olyan lesz az “allaga”, ize, amilyennek szeretik.
Havi egy alkalommal keszitem kb, akkor viszont sutom “rendesen”, olajban.
Korabbi valaszolonak: engem hidegen hagy, hogy az altalad ismert ettermekben feketere egett olajban sutik a rantotthust. (Mellesleg talan jobb lenne mas helyeket is kiprobalnod vendegkent, vagy kepezni magad, hogy jobb ettermekben dolgozhass, ha onnan a rossz tapasztalat.)
En a csaladomnak nem ugy keszitem es nem nagy faradtsag nekem leszurni az olajat, ha szukseget erzem. Evi kb ket alkalommal sutok olyan mennyiseget, hogy szurnom kelljen, nekem ez belefer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!