Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott hús sütés?

Rántott hús sütés?

Figyelt kérdés
Nagyobb adag rántott hús sütés közben lecserélitek az olajat? Nem szoktam ekkora adagot sütni és kb. a felénél tartok, de már nem olyan szép tiszta az olaj. Mi ilyenkor a teendő?
2018. ápr. 29. 10:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
96%

10-es: ne foglalkozz a lepontozassal.

En szemely szerint elismerem, hogy a sutoben sult rantott hus letezo fogalom, probaltam mar. Gyorsabb, egyszerubb, alig sziv be olajat, ez mind igaz.

A gond nalunk az, hogy a rantotthus a csalad 3 tagjanal hatalmas kedvenc, viszont sutoben sutve epp nem olyan lesz az “allaga”, ize, amilyennek szeretik.

Havi egy alkalommal keszitem kb, akkor viszont sutom “rendesen”, olajban.


Korabbi valaszolonak: engem hidegen hagy, hogy az altalad ismert ettermekben feketere egett olajban sutik a rantotthust. (Mellesleg talan jobb lenne mas helyeket is kiprobalnod vendegkent, vagy kepezni magad, hogy jobb ettermekben dolgozhass, ha onnan a rossz tapasztalat.)

En a csaladomnak nem ugy keszitem es nem nagy faradtsag nekem leszurni az olajat, ha szukseget erzem. Evi kb ket alkalommal sutok olyan mennyiseget, hogy szurnom kelljen, nekem ez belefer.

2018. ápr. 29. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!