Az otthon készített rántott csirkemell bár finom és jól sikerült, mégsem olyan, mint az éttermi. Mi a titka az étterminek, elkészítés módja, vagy a sütő olaj?
Nem tudom, te hogy készíted!
Az éttermekben mindig bö olajban sütik (nagy olajsütökben) és legtöbbször elöre panírozott és esetleg nyersen lefagyasztott a csirkemell.
Emellett a sütöolajban sütnek mindent, ezért igen sok mindennek az ízét beveszi
Köszönöm a lenullázást. ha valaki még nem érzett így, hogy
a vendéglőben elfogyasztott étel jobban esik , az egyszerűen hazudik.Ennek mentális okai vannak, pontosan az, amit leírtam. Sajnos ez csak egy csalfa érzés.
mellesleg az éttermi ételek sem mentesek az ízfokozókkal teli, ilyen-olyan olajokban sütött csodáktól.
Pontosan azt akartam kifejezni, hogy a valós érzékeinket a fokozott komfortérzet félrevezeti.
Mindezek mellett vallom, hogy az otthon készített étel- amiről tudjuk, hogy miből, mivel készült- nagyságrenddel finomabb a bolti és vendéglői készítményeknél.
Étteremben dolgozok.
3 olajsütő van, az egyikben csak a rántott húsok sülnek.
A csirkemellet nem szokták klopfolni, csak vékonyabb szeletekre vágják, enyhén sózzák, általában Vénusz étolajba sütik, mert az többet kibír.
Semmi extra nincs benne.
Én bárhol veszek húst, mindenhol kicsit másabb az íze, biztos más tápot kaptak.
És igaza van az előttem hozzászólóknak, én is ettem már olyan étteremben, ahol mirelit pácolt rántott csirkemellet szolgáltak fel.
Abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy mire te magad megcsinálod eltelítődsz az illatokkal és nem kívánod már annyira, viszont ha más csinálja jobban esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!