Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az otthon készített rántott...

Az otthon készített rántott csirkemell bár finom és jól sikerült, mégsem olyan, mint az éttermi. Mi a titka az étterminek, elkészítés módja, vagy a sütő olaj?

Figyelt kérdés

2018. jan. 12. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Az otthon készítettnél nincs jobb, de az ember hajlamos arra, hogy az éttermit túlbecsülje. Ennek oka (talán ), az az érzet, hogy egy étteremben csak ülsz, rendelsz, nagyon udvariasan kiszolgálnak, más miliő, teljesen más a komfortérzeted, mint otthon, amikor csak az jut eszedbe, hogy mennyit dolgoztál aznap ezért a finom ebédért.
2018. jan. 12. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Más az íze, ráadásul ahány étteremben kóstoltam, mindegyik ugyanolyan. Otthon más.
2018. jan. 12. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, te hogy készíted!


Az éttermekben mindig bö olajban sütik (nagy olajsütökben) és legtöbbször elöre panírozott és esetleg nyersen lefagyasztott a csirkemell.

Emellett a sütöolajban sütnek mindent, ezért igen sok mindennek az ízét beveszi

2018. jan. 12. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Milyen márkájú az olaj?
2018. jan. 12. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Köszönöm a lenullázást. ha valaki még nem érzett így, hogy

a vendéglőben elfogyasztott étel jobban esik , az egyszerűen hazudik.Ennek mentális okai vannak, pontosan az, amit leírtam. Sajnos ez csak egy csalfa érzés.

mellesleg az éttermi ételek sem mentesek az ízfokozókkal teli, ilyen-olyan olajokban sütött csodáktól.

Pontosan azt akartam kifejezni, hogy a valós érzékeinket a fokozott komfortérzet félrevezeti.

Mindezek mellett vallom, hogy az otthon készített étel- amiről tudjuk, hogy miből, mivel készült- nagyságrenddel finomabb a bolti és vendéglői készítményeknél.

2018. jan. 12. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sìma napraforgóolajat használnak a legtöbb helyen, semmi extrát, ami más ízt ad neki, az a sokféle hús meg egyéb, amit sütnek benne.
2018. jan. 12. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Én csomó helyen ettem olyat, mint a mirelit rántott csirkemell. Szerintem ennyi a titka.
2018. jan. 12. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Jól írják, süsd már többször használt olajban, boltban vedd hozzá a panírozott csirkemellet, lepődj meg!
2018. jan. 13. 06:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Étteremben dolgozok.

3 olajsütő van, az egyikben csak a rántott húsok sülnek.

A csirkemellet nem szokták klopfolni, csak vékonyabb szeletekre vágják, enyhén sózzák, általában Vénusz étolajba sütik, mert az többet kibír.

Semmi extra nincs benne.

Én bárhol veszek húst, mindenhol kicsit másabb az íze, biztos más tápot kaptak.

És igaza van az előttem hozzászólóknak, én is ettem már olyan étteremben, ahol mirelit pácolt rántott csirkemellet szolgáltak fel.

Abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy mire te magad megcsinálod eltelítődsz az illatokkal és nem kívánod már annyira, viszont ha más csinálja jobban esik.

2018. jan. 13. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 grafno ***** válasza:
70%
Otthon altalaban friss olajba van sutve. Vendegloben meg mar 100 adagot lesutottek ugyan abban az olajban.
2018. máj. 25. 01:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!