Széteső hagymák!?
A hagymaszeletekkel nagyon figyelni kell, mert feldarabolás után nem szabad állni hagyni, mert akkor szétmennek.
Mélyhütöbe sosem teszem, értelmetlen dolog.
A hagymát feldarabolod, közé teszed a sajtot (ha lehet, a hagymát úgy fordítsd, hogy befelé - a sajt felé - tudjon esetleg szétcsúszni), azonnal (esetleg duplán) panírozni és rögtön sütni.
Sajnos ez sosem fog sikerülni, mert karikára vágod, akár félfőre a hagymát, nem fog egészben maradni úgy, hogy középen még egy szelet sajt is legyen. A panírozási művelet közben szálaira fog szétesni, gyakorlatilag lehetetlen ílymódon bepanírozni a sajtot.
Nagyon finom viszont, ha a hagyományosan kirántott sajthoz,
sütsz hagyományosan szálaira bontott, lisztbe mártott sült hagymakarikákat.Az ízélmény még finomabb is, mert a sült hagyma rendkívül finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!