Korhelyleves, rakott karfiol, karamellizált kalács epermártással és krémsajttal. Menü vélemények?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 06:22
11/13 anonim válasza:
“karamellizált kalács epermártással és krémsajttal”
Ennek megkaphatnám a receptjét. nagyon izgalmasan hangik... :)
A menü meg az legyen, amit szerettek. Mi is összeeszünk néha össze nem illő fogásokat, mert egyik a férjem kedvence, másik az enyém, a desszertet simán megcsinálom laktatóra két nehéz fogás után is, és imádjuk. Vendégeknél figyelek arra, hogy “népszerűtlen” dolgokat mint káposzta és karfiol, csak akkor készítek, ha biztosan szeretik.
12/13 anonim válasza:
Ízlés dolga. Az én ízvilágomba nem fér bele a korhelyleves és a rakottkarfiol egymás után, de ez nem jelent semmit. Külön külön nagyon szeretem mindegyiket.
A desszert izgalmasnak tűnik, én is szívesen elolvasnám a receptjét.
13/13 anonim válasza:
Kaposzta es karfiol egy menuben nem passzol.Vagy egyik vagy masik.A desszert viszont jol hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!