Sokat ettem tegnap? Reggeli: 2 sz kenyér, lekvár tízórai:200g joghurt müzlivel ebéd:karfiol leves,1 adag lasagne,1 körte uzsonna:1 banán, túró rudi,4db fornetti vacsora: 3sz. Kenyér,3 sz. Sajt, sonka utána: grízpuding,1 szelet kalács
a nap folyamán ittam még, 4 db energiaitalt, magaskalóriatartalmút : 1 db 300 kcal
14 éves, 157 cm, 45 kg-os vagyok és nem sportolok
Én biztos nem ettem volna meg a következőket, hacsak nem csiklandoznak, azt nagyon nem szeretem:))
Lasagne, túró rudi (bár a pöttyös az igazi tudom), fornetti, kenyér (hacsak nem tk), grízpuding, kalács...
Ezen felül maradt: lekvár (reméljük nem volt cukros vagy édesítszeres és tartósítószeres) karfiol leves (ez az egyik legértelmesebb amit ettél a banánnal együtt.)
Energiaital, na azt még akkor sem a csikiznek!!!
Elhízni még nem fogsz, mert fiatal vagy és a szervezeted bírja a kiképzést amit adsz neki, de pár év múlva....
akkor megnyugodtam :DDDDDDDDDDDD
am 2. kommentáló: szted 1200kcal + a reggeli az a napi kcal szükséglet????????????:OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reggeli:
2 szelet kenyér: 80 kcal ×2= 160 kcal
Lekvár: ha kb 25 g-ot ettél akkor 70 kcal
Tízórai:
Joghurt: 200 kcal
Müzli: 100 kcal
Ebéd:
Karfiolleves: 210 kcal
Lasagne: 400 kcal
Körte: 50 kcal
Uzsonna:
Banán: 120 kcal
Túró rudi: 110 kcal
Fornetti: 500 kcal
Vacsora:
3 szelet kenyér: 240 kcal
3 szelet sajt: 110 kcal
3 szelet sonka: 60 kcal
Grízpuding: 300 kcal
1 szelet kalács: 200 kcal
4 doboz energiaital: 450 kcal
Nekem az jött ki, hogy 3280 kcal-t ettél és elvileg 1350 kcal-t kéne. Úgyhogy igen, sokat ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!